Beteendeutredning

 

OM VÅRA UTREDNINGAR

Upplever du att du har något problem med din hund? Det kan vara allt från problem med att passera hundar på promenad till ljudrädsla eller något annat som blivit ett problem i er vardag. Vi hjälper dig med små som stora problem. För att lösa ett problem måste man ta reda på vad som orsakar problemet för att skapa en långsiktig lösning. Att jobba med symtom går fort, att jobba med orsaken till ett beteende tar längre tid, men det lönar sig i längden och ger bestående resultat.

8 h – 2 9OO kr

 

Ej avbokad tid debiteras med timpenning á 750 kr.

HUR GÅR DET TILL?

 

Du får träffa hundpsykologen i vår lokal eller hemma hos dig. Hundpsykologen kommer att göra en intervju där du får svara på frågor om en mängd olika saker, allt ifrån vad och hur hunden äter till hur det var hos uppfödaren. Vissa frågor kan kanske tyckas irrelevanta för sammanhanget men det är viktigt att ha en så komplett bild som möjligt. Oftast går vi en promenad tillsammans med hunden också, för att se den i olika miljöer och för att visa hur du tränar.

Den första träffen är ca 2 h.

Sedan sätter vi ihop ett träningsprogram som du får träna på under en tid och därefter träffas vi igen vid återbesök. Där utvärderas hur träningen har gått, lägger till nya saker och ändrar andra. Det kan beroende på problem vara så att vi tillsammans väljer att ha flera kortare återträffar för att nå bästa resultat. Träningen kan pågå i allt från en månad till ett år beroende på problemets karaktär. Det är fri telefon- och mail konsultation mellan träffarna.

ANMÄLAN & FRÅGOR

 

Kontakta Lena via lena@hundenshus.com.

 

 

KURSSTARTER

 

Här ser du startdatum - ni som står på intresselistan får schema efter 7/1 - övriga mejlar till lena@hundenshus.com

 

AKTIVITETER

FIKAKVÄLLAR

Torsdag 14/2

18-19.15

Här är alla välkomna!

Obligatorisk föranmälan för alla aktiviteter

 

 

ÖVRIGT

 

TERAPI & SKOLHUNDSUTBILDNING

Inprovningar för nästkommande starter pågår

START 21 FEBRUARI Sundsvall 1 plats kvar Ny start i höst.

START 2 JUNI Veberöd samt höstterminen.

 

 

 

FÖRELÄSNING MED PER JENSEN

Söndag 24 februari - FULLBOKAD

Läs mer här!

ANMÄLAN & FRÅGOR

O7O - 286 49 8O

lena@hundenshus.com

 

 

Återförsäljare av Metizosele och koppel.

Vid köp ställer vi in och ger dig träningsråd.