Beteendeutredning


OM VÅRA UTREDNINGAR

Upplever du att du har något problem med din hund? Det kan vara allt från problem med att passera hundar på promenad till ljudrädsla eller något annat som blivit ett problem i er vardag. Vi hjälper dig med små som stora problem. För att lösa ett problem måste man ta reda på vad som orsakar problemet för att skapa en långsiktig lösning. Att jobba med symtom går fort, att jobba med orsaken till ett beteende tar längre tid, men det lönar sig i längden och ger bestående resultat.

8 h – 2 9OO kr


Ej avbokad tid debiteras med timpenning á 750 kr.

HUR GÅR DET TILL?


Du får träffa hundpsykologen i vår lokal eller hemma hos dig. Hundpsykologen kommer att göra en intervju där du får svara på frågor om en mängd olika saker, allt ifrån vad och hur hunden äter till hur det var hos uppfödaren. Vissa frågor kan kanske tyckas irrelevanta för sammanhanget men det är viktigt att ha en så komplett bild som möjligt. Oftast går vi en promenad tillsammans med hunden också, för att se den i olika miljöer och för att visa hur du tränar.

Den första träffen är ca 2 h.

 

Sedan sätter vi ihop ett träningsprogram som du får träna på under en tid och därefter träffas vi igen vid återbesök. Där utvärderas hur träningen har gått,  lägger till nya saker och ändrar andra. Det kan beroende på problem vara så att vi tillsammans väljer att ha flera kortare återträffar för att nå bästa resultat. Träningen kan pågå i allt från en månad till ett år beroende på problemets karaktär. Det är fri telefon- och mail konsultation mellan träffarna.

ANMÄLAN & FRÅGOR


Kontakta Lena via lena@hundenshus.com.AKTIVITETER

ÖPPENTRÄNINGAR

Torsdag 7november

17.30-1845

Vardagslydnad med Lena,

Du väljer vad du vill träna


FIKAKVÄLLAR

Torsdag 31 oktober

17.30-1845


SOCIALPROMENAD

Tyvärr har Lena stukat fot så promenader kommer längre fram


lena@hundenshus.com
ÖVRIGT

Puppy Party-

Valpkväll 28/10 17.30-19.30

Läs mer här!

 


TERAPI & SKOLHUNDSUTBILDNING

Inprovningar för nästkommande starter startar i januari 2020ANMÄLAN & FRÅGOR

O7O - 286 49 8O

lena@hundenshus.comÅterförsäljare av Metizosele och koppel.

Vid köp ställer vi in och ger dig träningsråd.
KURSSTARTER


Här ser du startdatum - ni som står på intresselistan får schema via mejl

För frågor rörande schema o anmälan :

lena@hundenshus.com