Aktiveringskurser

 

AKTIVERINGSKURSER

AKTIVERINGSKURS

 

En kurs för dig som vill prova på en hel del aktiviteter med din hund. Passar bra för våra unghundar som behöver aktiveras mycket. Ökad relation ger bättre vardagslydnad också! Innehåll: Apportering, problemlösningar, aktiveringsleksaker, prova på personspår, viltspår, sök (godis, leksak och person), agility, rallylydnad, spel- och lekar, trix- och konster och nosdiskriminering. Max 8 hundar.

 

14 h – 1 80O kr

DO AS I DO- Härmingskurs

 

En kurs där vi samspelar med hunden och ökar kontakten eftersom den ska kika och imitera dig. Hundarna har en otrolig förmåga att se och lära som vi ska utveckla- hundar med olika osäkerheter med underlag eller olika föremål kan genom detta få ökat självförtroende och våga!

 

5,5 h– 9OO kr

 

APPORTERINGSKURS

 

Lär din hund apportera/hämta saker, det är en nyttig och rolig aktivering. Max 8 hundar.

 

5,5 h – 90O kr

BOLLVALLNING STEG 1

 

Nya sporten som handlar om samarbete! För såväl vallhundar som blandraser med vallras och alla andra hundar. På nybörjarkursen får du lära dig att sätta ihop olika moment så hunden kan skickas ut och på din signal putta in en boll i mål. Förkunskaper: grundlydnad. Max 7 hundar.

 

7,5h – 1 50O kr

BOLLVALLNING STEG 2

 

Fortsättning för dig som gått bollvallning steg 1. Här jobbar in fler bollar för hunden att jobba in i målet och lägger på fart beroende på individ. Max 7 hundar.

 

7,5 h – 1 50O kr

KLICKERKURS

 

Här får du lära dig klickerträningens grunder och fortsättning. Vad och varför klicker? Roliga och nyttiga övningar för både dig och hunden för att snabbt komma igång med denna roliga träningsform. Lär dig använda klicker i inlärning av vardagslydnad såväl som specialmoment. Max 8 hundar.

 

7,5 h – 1 500 kr

NYTTOHUND STEG 1

 

Lär hunden hjälpa till hemma! Lär hunden jobba med dig! städa, hämta saker, dra av strumporna osv. Hunden känner sig nyttig och vi kan behöva hjälp ibland. Du får lära dig planera din träning. Max 7 hundar.

 

7,5 h – 1 50O kr

NYTTOHUND STEG 2

 

Sätta ihop beteenden till signal, dörrklocka, telefon. För dig som gått Nyttohund steg 1 och vill utveckla din träning vidare. Vi försvårar och du får också prova på att exempelvis låta hunden visa att det ringer- eller sätta sig på mattan när dörrklockan ringer och en hel del annat skoj. Max 7 hundar.

 

7,5 h – 1 50O kr

KURSSTARTER

 

Här ser du startdatum - ni som står på intresselistan får schema efter 7/1 - övriga mejlar till lena@hundenshus.com för schema

 

AKTIVITETER

ÖPPENTRÄNINGAR

Onsdag 23 /1

17.30-1845

"Vad du behöver"

Vardagslydnad egen nivå

med Lena

För våra kunder!

FIKAKVÄLLAR

 

Här är alla välkomna!

Obligatorisk föranmälan för alla aktiviteter

 

 

ÖVRIGT

 

TERAPI & SKOLHUNDSUTBILDNING

Inprovningar för nästkommande starter pågår

START 21 FEBRUARI Sundsvall

START 2 JUNI Veberöd

 

 

FÖRELÄSNING MED PER JENSEN

Söndag 24 februari - FULLBOKAD

Läs mer här!

ANMÄLAN & FRÅGOR

O7O - 286 49 8O

lena@hundenshus.com

 

 

Återförsäljare av Metizosele och koppel.

Vid köp ställer vi in och ger dig träningsråd.