Hundspråkskurser

Lär dig förstå hur din hund kommunicerar
Förstå hunden
Lär dig förstå din hund hundspråk

Hundspråkskurs - Förstå hunden

I våra valp- och vardagslydnadskurser går vi igenom det grundläggande du behöver veta för att förstå din hund. Men det finns så mycket mer. Och det får du lära dig här!

Detta är en fördjupad hundspråkskurs där vi går igenom hundens språk och beteende, filmar möten med era hundar och våra diplomathundar. Filmning hemma med flock eller kompisar. Vi är en liten grupp för att kunna analysera och jobba vidare med varje hunds styrkor och stärka andra sidor, allt för att förstå hunden bättre.

Att kunna tolka och förstå sin hund i olika situationer är värdefullt för såväl hund som för dig som ägare. Filmer om hundspråk ger dig fördjupad insikt och de startar vi med. Få svar på frågor som:

  • Hur gör min hund när den vill hälsa?
  • Vad försöker hunden säga till mig när den uppför sig ”illa”?
  • Hur kan jag se på den hund vi möter om den och din hund är bekväma med mötet, så inga onödiga konflikter sker?
  • Vad behöver din hund träna på i möten för att visa sig artig?
 
Obs Inga problembeteendehundar med på träffarna – då får du gå som observatör och endast filma hemma. Här kan du hitta info om vad vi erbjuder för hjälp med problemhundar.
 

Kursledare: Lena Andersson, Specialiserad Hundpsykolog med språk och samspel i fokus.

Här kan du anmäla dig

Vi sätter startdatum för alla kurser när vi fått in några intresseanmälningar.

Här kan du  anmäla dig till någon av kursstarterna ovan, eller skicka in en intresseanmälan till någon av alla våra andra kurser! Om du gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart den/de kurser du är intresserad av ska starta!

Dela på Facebook
Twittra om oss
Tipsa en kollega
Maila en vän