Noskurser

I princip alla hundar ÄLSKAR att använda nosen! Lär dig lättsam Nosework, leta goda kantareller eller öva spår och sök.
kantarellsök

Kantarellsök

Lär hunden hjälpa till att hitta och markera svamp i skogen i denna populära noskurs. Hundarna får lära sig känna igen doften och jobba in en markering. Vi har en härlig kurs ute med våra hundar. Vi jobbar med svampsök och markeringar, målet att alla ska kunna markera när de hittar svampen. Du får med dig verktyg hur du kan ”jobba in” annan svamp (annan doft). 7,5-8 timmar

Personspår steg 1 & 2

PERSONSPÅR STEG 1

Du får lära dig lägga spår och även låta hunden gå spår lagda av andra kursdeltagare. Du får med dig redskap att kunna jobba med försvåringar för bra aktivering tillsammans med hunden.

PERSONSPÅR STEG 2

För dig som gått personspår steg 1. Vi ökar svårigheterna från varje individs nivå. Ger hunden nya utmaningar som ökar på ert samarbete. 

Spårkurs
Viltspår

Viltspår

Viltspår som aktivering- en härlig stund tillsammans! Du får lära dig allt från att lägga de enklaste spåren till att prova på att öka svårigheterna när hunden är redo. 

 

Mix Personspår och viltspår

MIXKURS PERSONSPÅR OCH VILTSPÅR

I denna noskurs får du lära dig lägga spår/viltspår och även låta hunden gå spår lagda av andra kursdeltagare. Du får med dig redskap att kunna jobba med försvåringar för bra aktivering tillsammans med hunden.6 timmar

Nosework noskurser
Spår

Personsök

PERSONSÖK

På denna kurs jobbar vi med personsök och hundarna får lära sig att söka personer i skogen och även hur de ska markera för matte/husse att de har hittat någon. 
När man tränar sök är vindar, belöningar och framförallt träningskamrater otroligt viktigt! Hundarna söker en i taget så här kan även den hund som har svårt att jobba med andra hundar vara med.

Nosework

En härlig sport och hundträning som utmanar både dig och din hund och ger er mer samarbete och glädje tillsammans. Det är enkelt för alla att sysselsätta sig med Nose Work.

 

 Nose Work- aktivering  för dig som bara vill på som aktivering se också aktiveringskurserna! Det finns både inomhus steg och utomhus steg där också!

 

nosework hundens hus
Noskurser

Här kan du anmäla dig

Vi sätter startdatum för alla kurser när vi fått in några intresseanmälningar.

Här kan du  anmäla dig till någon av kursstarterna ovan, eller skicka in en intresseanmälan till någon av alla våra andra kurser! Om du gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart den/de kurser du är intresserad av ska starta!

Dela på Facebook
Twittra om oss
Tipsa en kollega
Maila en vän