Rallylydnad

En perfekt kurs för dig som vill jobba med följsamhet och ökad kontakt i koppel oavsett om du vill tävla eller ej.
Rallylydnad utomhus

Vad är Rallylydnad?

Rallylydnad är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden med många delar som är användbara i vardagen. Genom glädje, kommunikation och samarbete ska hund och förare ta sig igenom en bana med olika lydnadsmoment. 

Rally i namnet betyder inte att det ska gå fort utan att hunden ”kör” en bana enligt ”kartläsarens” (dvs förarens) anvisningar. Anvisningarna finns på skyltar med ca 3-5 meters avstånd som både visar vägen och vad som ska genomföras.

Rallylydnadskurs steg 1, 2 & 3

RALLYLYDNAD STEG 1

Här börjar vi jobba med positioner och kontakt och lär oss skyltarna.

RALLYLYDNAD STEG 2

För dig som gått rallylydnad steg 1. Vi jobbar vidare med nybörjarskyltar och positionerna. Vi bygger banor tillsammans och lär oss bedömning.Finslipar de egna momenten.Tävlingsförberedande för den som vill tävla. 7x 1.15 timme

RALLYLYDNAD STEG 3

För dig som gått rallylydnad steg 2. Vi jobbar vidare med banbygge och går igenom fortsättningsskyltarna. Roliga samarbetsövningar som förbereder oss för tävling. 

Rallylydnad kurs inomhus

Här kan du anmäla dig

Vi sätter startdatum för alla kurser när vi fått in några intresseanmälningar.

Här kan du  anmäla dig till någon av kursstarterna ovan, eller skicka in en intresseanmälan till någon av alla våra andra kurser! Om du gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart den/de kurser du är intresserad av ska starta!

Dela på Facebook
Twittra om oss
Tipsa en kollega
Maila en vän