Vardagslydnad

Lägg grunden för ett fint samspel med hunden mitt i vardagen med en kurs i vardagslydnad!
Vardagslydnad

Kontakt och vardagslydnad steg 1

Vardagslydnad är grundkursen för dig som inte gått valpkurs eller fått en omplacering och vill börja om från grunden med det allra viktigaste – kontakten. En kurs för hundar över fem månader. 

En hundägarutbildning som innehåller teoridag med hundpsykolog.  Den första praktiska lektionen lägger vi energi på hundarnas språk och hundmötesteknik. Hunden får en bra grund i passivitet, kontakt, inkallning och koppelträning. Dessutom kommer vi att träna på av- och på knapp, hantering, förbudsträning och den viktiga leken. 

Dagtidskurser vardagslydnad

DAGTIDSKURS VARDAGSLYDNAD

Här tränar vi vardagslydnad med störning på egen nivå. 

DAGTIDSKURS 17-25 ÅR

Här får du träna med kompisar i din ålder och eget önskemål vad gäller vardagslydnad. Vi har vissa lektioner ute med aktivering och störningsträning också.

DAGTIDSKURS 55+ För dig som fyllt 55 år. Här får du träna med kompisar i din ålder. Vi jobbar med vardagslydnad som du vill ha hjälp med och enklare aktiveringstips. Social samvaro, passivitet för hundarna och fika för oss avslutar varje lektion.

Öppenträning hundens hus
Unghundskurs

Unghundskurs

Dessa härliga och stundtals tålamodskrävande unghundar!
Här är Lena Andersson hundpsykolog kursledare och vi jobbar för att bibehålla en bra relation och befästa vardagslydnaden i olika miljöer.
För dig som gått valpkurs eller kontakt- och vardagslydnad steg 1. Vi tränar vardagslydnad efter din hunds behov. Vi jobbar oss närmre andra hundar och anpassar störningen efter varje individs nivå. Vi tränar både inomhus och utomhus.

För Hundmöteskurs se under fliken tvåhundskurser

Vardagslydnad steg 2 & 3

KONTAKT OCH VARDAGSLYDNAD STEG 2

För dig som har gått kontakt och vardagslydnadskurs steg 1 eller unghundskurs. Vi fortsätter jobba med vardagslydnaden för att få mer stadga även med störning. Vilka beteende behöver du jobba extra med?
Vi jobbar både inomhus och utomhus.

KONTAKT OCH VARDAGSLYDNAD STEG 3

För dig som har gått unghundskurs, kontakt och vardagslydnad steg 2 eller motsvarande. Vi tränar på att kunna föra din hund lös med små signaler och vi jobbar med lina på promenaderna, i möten och inkallning. Flera av lektionerna är utomhus för mycket störningsträning. 

vardagslydnad inkallning

Här kan du anmäla dig

Vi sätter startdatum för alla kurser när vi fått in några intresseanmälningar.

Här kan du  anmäla dig till någon av kursstarterna ovan, eller skicka in en intresseanmälan till någon av alla våra andra kurser! Om du gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart den/de kurser du är intresserad av ska starta!

Dela på Facebook
Twittra om oss
Tipsa en kollega
Maila en vän